Analyse

Maatwerk

Fysiologic levert maatwerk

Fysiologic ECG Services zorgt voor maatwerk van begin tot eind. Onze all-in-service en een team dat zich uitsluitend met ECG’s bezighoudt, garanderen continuïteit, betrouwbaarheid, snelheid en de allerhoogste kwaliteit. Met ons state-of-the-art analyseprogramma kunnen we ECG-data van andere leveranciers analyseren. Ook op afstand bij patiënten thuis (Holter-aan-Huis service). Eindrapportages worden op een veilige manier gekoppeld met het elektronisch patiëntendossier (EPD) en zijn eenvoudig opvraagbaar.

U kunt het gehele proces dus met een gerust hart uit handen geven. Want uiteindelijk is er maar één ding van belang: de beste zorg voor uw patiënt.

Het algoritme

Het algoritme - het hart van de analyse

Het ECG-analyseproces vindt plaats op basis van een speciaal daarvoor ontwikkeld algoritme. Het ECG-analyseprogramma vergelijkt de individuele QRS-complexen (hartslagen) met elkaar. Na een handmatige classificatie en op basis van de lengte van de intervallen tussen de QRS-complexen worden de mogelijke ritme- en/of geleidingsstoornissen bepaald. Het algoritme en de ondersteunende software worden constant geüpdatet volgens de laatste medische en technologische inzichten.

Holter-aan-Huis

Fysiologic zorgt voor continuïteit in diagnostiek

Met de Holter-aan-Huis service van Fysiologic kunt u als zorgprofessional eenvoudig een Holter-ECG-onderzoek laten uitvoeren bij de patiënt thuis. Holter-ECG’s (24-, 48- en 72-uurs) en Event-ECG’s, snelle diagnose voor de patiënt, continuïteit van uw zorgverlening en volgens de vertrouwde kwaliteit van Fysiologic.

Kijk hier voor meer informatie.

Dagboek App

Fysiologic Dagboek App

Patiënten moeten tijdens het dragen van de ECG Recorder een dagboek van hun klachten en activiteiten bijhouden, meestal op papier. Wij vinden dat dat in de huidige digitale maatschappij gemakkelijker moet kunnen. Daarom hebben we de Fysiologic Dagboek App ontwikkeld. Medio 2020 zal deze voor elke patiënt beschikbaar zijn. De patiënt hoeft slechts de relevante activiteiten en/of klachten te selecteren in de App. Deze worden vervolgens opgeslagen op de juiste datum en het juiste tijdstip. Deze gegevens worden later tijdens de ECG-analyse gekoppeld aan mogelijke ritme- en/of geleidingsstoornissen op de juiste datum en het juiste tijdstip.

 

Voor een handleiding van het dagboek, klik hier.

ECG Online

ECG Access Online

ECG Access Online is een zeer gebruikersvriendelijk programma dat lokaal op uw computer geïnstalleerd kan worden. Met behulp van ECG Access Online wordt de ECG Recorder ingesteld voordat deze aan een patiënt meegegeven wordt. Dat kunt u zelf doen of doen wij voor u. Met behulp van ECG Access Online wordt informatie zoals naam, geboortedatum, BSN of patiënt-identificatienummer, de duur van de registratie en het aantal gewenste kanalen, vooraf juist ingesteld.