Fysiologic zoekt een energieke Front Office medewerker (PT/FT)

Als front office medewerker start jij de dag met het openen van het Fysiologic kantoor in Amsterdam en zorgt ervoor dat alles op orde is, zodat jij en jouw collega’s goed en fris de dag kunnen beginnen. Verder onderhoud je de Fysiologic email-box en beantwoord allerlei binnenkomende vragen van ziekenhuizen, cardiologen en artsen uit binnen -en buitenland. Daarnaast beantwoord je binnenkomend telefoonverkeer van onze (internationale) klanten en los jij diverse vragen voor hen op. Tussendoor ben je hands-on met het samenstellen en versturen van pakketten richting onze klanten. 

Over de gehele dag verricht je de onderstaande taken:

  • Bezoekersregistratie: het verwelkomen en registreren van bezoekers.
  • Telefoonbeheer, in het Engels en Nederlands sta je klanten te woord.
  • E-mailbeheer, het onderhouden van meerdere accounts.
  • Orderverwerking, bestellingen inpakken, labelen en verzenden.
  • Nabellen, het achterhalen van ontbrekende/onduidelijke informatie en het goed verwerken daarvan.
  • Voorraadbeheer

 

DOES THIS APPEAL TO YOU?
Ben jij de persoon die we zoeken? Stuur dan je CV met een (korte) motivatie naar Douwe Mateman via d.mateman@fysiologic.nl. Neem voor meer informatie contact op met Maaike via 06-11 08 35 95 of vul bijgaand contactformulier in. 

MORE NEWS

news

Al 45 jaar passie voor het ECG

Trots! Sinds 1977 volgen wij onze passie: we zetten onze kennis in om hartritmestoornissen zo vroeg en zo goed mogelijk te registreren en analyseren. En we geven deze passie door! Sinds 2007 zet Robert Den Engelsman (CEO) Fysiologic voort, met een team dat groeit en kennis en ervaring doorgeeft aan volgende generaties.

Read more >