FYSIOLOGIC ZOEKT EEN ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (24-36 UUR)

Zoek jij een uitdagende baan waar je volop in contact staat met zorgprofessionals? Dan is de functie van administratief medewerker zeker iets voor jou! Als aanspreekpunt op ons kantoor in Amsterdam ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse administratieve werkzaamheden.

OVER ONS

Fysiologic Smart ECG Solutions heeft zich gespecialiseerd in ECG-diagnostiek. We zijn in 1977 gestart met het registreren en analyseren van ECG’s in opdracht van huisartsen, specialisten en ziekenhuizen. Dat betekent dat we inmiddels meer dan twee miljoen analyses hebben verricht. Dat aantal groeit exponentieel verder. We hebben in die meer dan 40 jaar veel ervaring en kennis opgedaan. Vanuit onze passie voor het ECG blijven wij kennis vergaren en introduceren wij nieuwe vormen van diagnostiek.

JOUW TAKEN

• Contact met ziekenhuizen per mail en telefoon
• Invoeren en verwerken van patiëntengegevens in ons ECG-analysesysteem
• Verwelkomen en registreren van bezoekers op kantoor
• Overige administratieve werkzaamheden (orderverwerking/voorraadbeheer etc.)

FUNCTIE-EISEN

• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
• Je hebt kennis van Microsoft Office
• Je werkt nauwkeurig en kwaliteitsgericht
• Je bent leergierig en werkt graag samen met andere collega’s

WIJ BIEDEN JOU

Een marktconform salaris met volop doorgroeimogelijkheden. Je komt te werken in een gezellig professioneel en gedreven team.

SPREEKT DIT JOU AAN?
Ben jij de persoon die we zoeken? Stuur dan je CV met een (korte) motivatie naar Maaike Vos via m.vos@fysiologic.nl. Neem voor meer informatie contact op met Maaike via 06-46 22 03 11 of vul bijgaand contactformulier in. 

MEER ACTUEEL NIEUWS

Fysiologic zoekt Supervisor/ Sr. ECG-analisten
vacature

FYSIOLOGIC zoekt ECG-analisten / ECG supervisors

Ben jij hartfunctielaborant / CCU-verpleegkundige of heb je affiniteit met ritmes en ECG? Zoek jij een flexibele baan die goed te combineren is met je huidige werk of wil je helemaal de overstap maken naar ons bedrijf dat zich 100% focust op de analyse van ECG’s? Dan is de functie van ECG-analist/ECG-supervisor iets voor jou!

Lees verder >