Referenties

L.A.J. Rammeloo

Kindercardioloog, Amsterdam UMC - Locatie VUmc

Ook op het gebied van de kindercardiologie biedt Fysiologic uitstekende service. Laagdrempelig in overleg, snel en accuraat in diagnostiek.

T.M. Hoorntje

Kindercardioloog, DC Klinieken

Betrouwbaar, servicegericht, innovatief en al meer dan 40 jaar een begrip in de (kinder)cardiologie. Onomstreden kwaliteit, bereidheid om mee te denken, korte lijnen voor overleg, een begrip in Holterdiagnostiek, zorgvuldige analyse.

Prof. Dr. A.P.M. Gorgels

Cardioloog

Mijn ervaring met de firma Fysiologic Services is zowel klinisch als researchmatig.

Voor klinische doeleinden levert Fysiologic eenvoudig te bedienen, patiƫntvriendelijke, betrouwbare ambulante ritmeregistratie- apparatuur. Deze is tevens zeer flexibel, toepasbaar voor meerdere doeleinden (2 -12-kanaalsholter, meerdaagse opnamen, eventrecorder). De registraties zijn van een uitstekende kwaliteit.
Ook de interpretatie van de registraties is kwalitatief uitstekend te noemen en steeds op zeer korte termijn beschikbaar, waarbij bij organisatorische of medische spoed alert gereageerd wordt. De communicatie van de medewerkers van Fysiologic kenmerkt zich door een goede bereikbaarheid en is steeds adequaat en klantvriendelijk.

Als onderzoeker ervaar ik van de zijde van Fysiologic een grote inhoudelijke interesse in de materie en en een proactieve instelling om mee te denken om nieuwe vraagstellingen te helpen beantwoorden. Er is enerzijds veel kennis in huis over electrocardiografie en -fysiologie, in het bijzonder van hartritmestoornissen, en anderzijds veel technische en softwarematige know-how en enthousiasme voor de ontwikkeling van nieuwe en klantspecifieke oplossingen. Er is veel ervaring in de analyse van grote electronische bestanden en een grote bereidheid deze kennis met de onderzoeker te delen.

De diensten van Fysiologic worden geleverd tegen prima condities en binnen een uitstekende communicatie met de leidinggevenden van het bedrijf.