FYSIOLOGIC ZOEKT EEN ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (24-36 UUR)

Zoek jij een uitdagende baan waar je volop in contact staat met zorgprofessionals? Dan is de functie van administratief medewerker zeker iets voor jou! Als aanspreekpunt op ons kantoor in Amsterdam ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse administratieve werkzaamheden.

HAKKIMIZDA

Fysiologic Smart ECG Solutions heeft zich gespecialiseerd in ECG-diagnostiek. We zijn in 1977 gestart met het registreren en analyseren van ECG’s in opdracht van huisartsen, specialisten en ziekenhuizen. Dat betekent dat we inmiddels meer dan twee miljoen analyses hebben verricht. Dat aantal groeit exponentieel verder. We hebben in die meer dan 40 jaar veel ervaring en kennis opgedaan. Vanuit onze passie voor het ECG blijven wij kennis vergaren en introduceren wij nieuwe vormen van diagnostiek.

JOUW TAKEN

• Contact met ziekenhuizen per mail en telefoon
• Invoeren en verwerken van patiëntengegevens in ons ECG-analysesysteem
• Verwelkomen en registreren van bezoekers op kantoor
• Overige administratieve werkzaamheden (orderverwerking/voorraadbeheer etc.)

FUNCTIE-EISEN

• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
• Je hebt kennis van Microsoft Office
• Je werkt nauwkeurig en kwaliteitsgericht
• Je bent leergierig en werkt graag samen met andere collega’s

WIJ BIEDEN JOU

Een marktconform salaris met volop doorgroeimogelijkheden. Je komt te werken in een gezellig professioneel en gedreven team.

SPREEKT DIT JOU AAN?
Ben jij de persoon die we zoeken? Stuur dan je CV met een (korte) motivatie naar Maaike Vos via m.vos@fysiologic.nl. Neem voor meer informatie contact op met Maaike via 06-46 22 03 11 of vul bijgaand contactformulier in. 

MEER ACTUEEL NIEUWS

nieuws

45 yıldır EKG tutkusu

Trots! Sinds 1977 volgen wij onze passie: we zetten onze kennis in om hartritmestoornissen zo vroeg en zo goed mogelijk te registreren en analyseren. En we geven deze passie door! Sinds 2007 zet Robert Den Engelsman (CEO) Fysiologic voort, met een team dat groeit en kennis en ervaring doorgeeft aan volgende generaties.

devamını oku >