Fysiologic opnieuw gecertificeerd voor kwaliteit en informatiebeveiliging

Al sinds 2016 heeft Fysiologic een gecertificeerd kwaliteitssysteem voor informatiebeveiliging. Recent zijn, na de jaarlijkse controleaudit door BSI, onze ISO 27001 en NEN 7510 certificaten wederom verlengd. Dit kwaliteitssysteem zorgt ervoor dat Fysiologic, op zowel organisatorisch als technisch vlak, de beveiliging op orde heeft en voortdurend inspeelt op relevante veranderingen.

Een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening is het analyseren van patiënt-ECG’s. Het adequaat beveiligen van de bijbehorende toeleveringsketen (van het prepareren van de holter tot aan het aanleveren van het ECG-rapport) is voor ons een essentiële basisvoorwaarde. 

We hebben onze systemen en processen zodanig ingericht dat (huis)artsen of specialisten en hun patiënten zo min mogelijk merken van ons achterliggende complexe technologielandschap voor onze dienstverlening. We zorgen voor een optimale beschikbaarheid, en dat de gegevensveiligheid goed geregeld is dankzij de hoge eisen die we stellen aan onze organisatie en leveranciers. De jaarlijkse toetsing door een externe onafhankelijke partij laat aantoonbaar zien dat u kunt vertrouwen op onze ECG-dienstverlening.Voor vragen kunt contact opnemen met Menno Verheij via m.verheij@fysiologic.nl of 088 – 045 06 00. 

MEER ACTUEEL NIEUWS