GRATIS PROEFPLAATSING

Vraag vrijblijvend een Holter-Aan-Huis proefplaatsing aan. 

Holter-aan-Huis service

Snel, comfortabel en eenvoudig

Met de Holter-aan-Huis service van Fysiologic kunt u als zorgprofessional eenvoudig een Holter-ECG-onderzoek laten uitvoeren bij de patiënt thuis.

Snel, comfortabel en eenvoudig in gebruik Voor u én de patiënt!

Start direct met de Holter-aan-Huis service. Vraag via onderstaand formulier meer informatie aan of bel ons via 088 – 045 06 00.

Fysiologic zoekt Supervisor/ Sr. ECG-analisten

Al ruim 40 jaar specialist in ECG-diagnostiek

Fysiologic is dé specialist op het gebied van ECG-diagnostiek in Nederland. Met passie en veel ervaring registreren en analyseren wij 24/7 ECG’s in opdracht van huisartsen, specialisten en ziekenhuizen. Betrouwbaar en betaalbaar.

Holter-aan-Huis service - dagboek app

Handige en toegankelijke Dagboek App

Naast de ECG Recorder (Holter) is ook de Dagboek App onderdeel van de Holter-aan-Huis service van Fysiologic. Hierdoor kan de patiënt gemakkelijk activiteiten en klachten bijhouden in een online dagboek.

Wij werken met gevoelige patiëntinformatie. Informatiebeveiliging vinden we dan ook van het grootste belang. Fysiologic ECG Services is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Bekijk onze BSI registraties.
*Daarnaast is bedrijfsonderdeel Systolé Hardware ISO 13485 gecertificeerd, het kwaliteitssysteem voor medische hulpmiddelen. Bekijk onze TÜV Rheinland registratie.