Zoeken
Close this search box.
Zoeken
Close this search box.
SMART ECG SOLUTIONS

Fysiologic one-stop-shop: full-service dienstverlening met snelle en betrouwbare analyses. 

Als specialist op het gebied van de registratie en analyse van ECG’s zetten we bij Fysiologic al onze kennis en kunde in om hartritmestoornissen zo vroeg en zo goed mogelijk te registreren, analyseren en rapporteren. Dat doen we al meer dan 40 jaar, gedreven door passie en innovatie. Hiermee kunnen wij zorgprofessionals zo goed mogelijk ondersteunen, zodat zij de juiste zorg aan de patiënt kunnen bieden. We stellen onszelf continu de vraag: hoe kunnen wij blijven excelleren en groeien in de dienstverlening naar onze relaties?

Analyse in een one-stop-shop

We analyseren 12-kanaals rust-ECG’s, Holter-ECG’s (24-, 48- en 72-uurs) en Event-ECG’s. Wij rekenen alleen een vast bedrag per geanalyseerd ECG. We regelen kosteloos alle logistieke bewegingen voor het aansluiten van uw patient thuis en ontzorgen u zo van het begin tot het einde van het proces. Lees meer.

Van elke recorder voor ieder platform

We bieden snelle en betrouwbare analyses, van elke ECG-recorder op ieder platform. We verzorgen tevens levering, instructie en installatie van software, recorders en holters. Op de locatie van de zorgverlener en bij de patiënt thuis.

Inzet van extra personeel

Heeft u tijdelijk extra mensen nodig? Wij bieden vakkundig personeel om uw team te versterken. Contact ons.

Nieuwste technologieën voor remote care

Zoekt u een partner om zorg op afstand slim in te richten? Fysiologic denkt en ontwikkelt graag met u mee. Lees meer.

Academy voor delen van kennis en kunde

Ons gedreven en ervaren expertteam ondersteunt meerdere wetenschappelijke studies. Op diverse publicaties zijn we co-auteur. Ook delen we onze kennis en kunde in de vorm van webinars en bij- en nascholingscursussen voor iedereen die professioneel te maken heeft met ECG-diagnostiek.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Als specialist op het gebied van de registratie en analyse van ECG’s zetten we bij Fysiologic al onze kennis en kunde in om hartritmestoornissen zo vroeg en zo goed mogelijk te registreren. 

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 088-0450600 of email info@fysiologic.nl. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier.