Zoeken
Close this search box.
Zoeken
Close this search box.
ONZE KWALITEIT

Ons team van ECG-technici en cardiologen volgt strikte procedures. Wilt u meer weten over onze aanpak?

PROCEDURES EN CERTIFICERINGEN

Ons team van ECG-technici en cardiologen volgt strikte procedures. Dit garandeert de hoge kwaliteit van onze ECG-rapporten. Om de veiligheid en betrouwbaarheid van onze full-service dienstverlening en vooral de patiënt privacy te waarborgen is informatiebeveiliging van het grootste belang. Daarom zijn wij ISO 27001 (certificaat) en NEN 7510 (certificaat) gecertificeerd. 

Bovendien zijn volgens Europese regelgeving (MDR) een aantal productonderdelen van onze dienstverlening gekwalificeerd als medische hulpmiddelen. Voorbeelden zijn holters voor de patiënt en de software in ons analysecentrum. Op verzoek sturen wij graag onze conformiteitsverklaringen, certificaten van medische producten en accessoires die wij leveren of ons ISO 13485-certificaat* van het kwaliteitsmanagementsysteem toe. 

VEILIGHEID

Het ECG en dagboek die de patiënt heeft bijgehouden, worden via strikte beveiligde voorzieningen naar ons analysecentrum gestuurd, daar opgeslagen en verwerkt.

VALIDATIE

Onze analisten bekijken en valideren de resultaten. Zij vullen het rapport aan met hun analyse van de voor de zorgverlener relevante ritmestroken. 

CONTROLE

Het rapport wordt vervolgens gecontroleerd door een ervaren ECG-supervisor, waarna het definitieve rapport gegenereerd wordt.

VERWERKING

Ons team van de data-entry afdeling controleert de gegevens en gebruikt ons analyseprogramma om deze te verwerken

ALGORITME

Het door ons ontwikkelde algoritme bepaalt het RR-interval en classificeert mogelijke ritme- en of geleidingsstoornissen. 

RAPPORTAGE

U krijgt het rapport binnen de afgesproken tijd terug via een beveiligde verbinding. In urgente situaties vaak al binnen 30 minuten. 

Specificaties van de Holterrapportages

Specificaties van de Eventrapportages

Wij werken met gevoelige patiëntinformatie. Informatiebeveiliging vinden we dan ook van het grootste belang. Fysiologic ECG Services is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Bekijk onze BSI registraties.
*Daarnaast is bedrijfsonderdeel Systolé Hardware ISO 13485 gecertificeerd, het kwaliteitssysteem voor medische hulpmiddelen. Bekijk onze TÜV Rheinland registratie.