Zoeken
Close this search box.
Zoeken
Close this search box.
VOLLEDIGE ONTZORGING

Afstandscontroles van ICD’s, Pacemakers en Implanteerbare Loop Recorders voor partner Medtronic.

Focus ON

Het Fysiologic FocusOn dienstverleningsconcept verzorgt jaarlijks meer dan 450.000 remote analyses exclusief voor haar partner Medtronic. Dit betreft remote care van Implanteerbare Cardioverter Defibrillators (ICD’s), Pacemakers en Implanteerbare Looprecorders (ILR’S) via de thuismonitor van de patiënt. De analyses worden uitgevoerd door een team van medisch geschoolde analisten (EHRA/IBHRE, SBHFL). Hierbij wordt gebruik gemaakt van het vierogenprincipe.

Na analyse wordt het resultaat digitaal naar het ziekenhuis verstuurd. We werken hierbij met een op maat gemaakt kleur-alarmeringssysteem om zorg snel op de juiste plek te krijgen. De FocusOn dienstverlening gaat verder dan alleen analyses. Voor de ziekenhuizen verzorgen we ook de administratieve taken, zoals het overschrijven van patiënten en het genereren van lijsten met “disconnected” patiënten. Tijdens kantoortijden zijn we direct of via Medtronic bereikbaar voor alle vragen over het systeem, de patiënten en analyses.

Remote care van ICD's, Pacemakers en Implanteerbare Loop Recorders.

Meer dan 450.000 remote analyses per jaar. Volledige digitale verwerking.

Analyse door Fysiologic ECG-expertteam (vierogenprincipe)

MEER WETEN OVER FOCUS ON?

Heeft u vragen over onze FocusOn dienstverlening? Neem dan contact met Maaike Vos op via 088–0450600 of m.vos@fysiologic.nl. U kunt ook het contactformulier gebruiken.