Zoeken
Close this search box.
Zoeken
Close this search box.
ECG ZIT IN ONS DNA

3 continenten, 9 landen, 600.000+ analyses per jaar!  

OVER ONS

BUSINESS UNITS

Fysiologic is een medisch technologiebedrijf gespecialiseerd in ECG-diagnostiek en zet al haar kennis en expertise in om hartritmestoornissen zo vroeg en nauwkeurig mogelijk te registreren. Fysiologic opereert vanuit de onderstaande zeven business units. 

OPRICHTING

Fysiologic ECG Services is in 1977 opgericht door John den Engelsman. Hij deed dit in samenwerking met de afdeling cardiologie van het Academisch Ziekenhuis Utrecht. Vanaf het begin heeft Fysiologic zich altijd beziggehouden met de analyse van het ECG en de daarbij behorende dienstverlening. In 2007 volgde Robert den Engelsman zijn vader op als directeur en nam het bedrijf van hem over.

MISSIE

De laatste tien jaar maakt het bedrijf een flinke groei door. Sinds 2009 is Fysiologic ook toegetreden tot de internationale markt en werkt samen met diverse ziekenhuizen, klinieken en praktijken. Met een nieuwe entiteit heeft Fysiologic onlangs vier Turkse ziekenhuizen aangesloten op nieuwe serviceconcepten. In het najaar van 2021 betreden wij de Spaanse markt.
De missie van Fysiologic is altijd gelijk gebleven: we zetten al onze kennis en kunde in om hartritmestoornissen zo vroeg en zo goed mogelijk te registreren. We zeggen weleens: ECG zit in ons DNA!

WERELDWIJD ACTIEF

Fysiologic is wereldwijd actief MedTech bedrijf en levert momenteel ECG oplossingen in 9 landen op 3 continenten. Onze full-service dienstverlening houdt in dat we naast het leveren van snelle en betrouwbare analyses ook een ervaren gesprekspartner zijn voor onze relaties. Heeft u een vraag over ECG-registratie en analyse? Wij staan altijd voor u klaar met een gedegen antwoord.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Als specialist op het gebied van de registratie en analyse van ECG’s zetten we bij Fysiologic al onze kennis en kunde in om hartritmestoornissen zo vroeg en zo goed mogelijk te registreren. 

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 088-0450600 of email info@fysiologic.nl. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier.