Zoeken
Close this search box.
Zoeken
Close this search box.
EXPERT IN ECG-DIAGNOSTIEK

Veilig, betrouwbaar en tegen een vaste prijs per analyse

ECG-ANALYSE

Wij werken in opdracht van huisartsen, specialisten, ziekenhuizen en verzekeraars. Iedereen die professioneel gebruikmaakt van ECG als diagnostisch middel kan gebruikmaken van onze dienstverlening. Dankzij onze full-service aanpak en de expertise van ons team nemen we zorgverleners veel werk uit handen. Zodat zij zich volledig kunnen richten op de patiënt.

Patiëntveiligheid en gebruiksvriendelijkheid staan bij ons centraal. We kijken continu naar hoe we onze werkwijze daarop kunnen afstemmen. Daarvoor ontwikkelen we continu nieuwe producten en diensten die passen bij specifieke wensen en behoeftes van onze gebruikers: patiënten en zorgverleners.

Zorgorganisaties kunnen hun gehele ECG-traject uitbesteden aan Fysiologic; one-stop-shop.

We analyseren 12-kanaals rust-ECG’s, Holter-ECG’s (24-, 48- en 72-uurs) en Event-ECG’s.

We werken met state-of-the-art analysesoftware en kunnen gegevens van elke recorder op ieder platform analyseren.

In urgente situaties kunnen we u de resultaten razendsnel laten toekomen, vaak al binnen 30 minuten.

Wij rekenen een vast bedrag per geanalyseerd ECG en regelen kosteloos alle logistieke bewegingen.

Veiligheid, snelheid en betrouwbaarheid: dat is waar het ons om gaat.

Het papieren dagboekje is verleden tijd: patiënten kunnen onze eenvoudige Dagboekje App gebruiken.

Een uitkomst in deze tijd: Holter-ECG-onderzoek bij de patiënt thuis met de Holter-aan-Huis service.

Heeft u tijdelijk extra mensen nodig? Wij bieden vakkundig personeel om uw team te versterken.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via 088–0450600 of info@fysiologic.nl. U kunt ook het contactformulier gebruiken. 

Het algoritme

Het hart van de analyse

Het ECG-analyseproces vindt plaats op basis van een speciaal daarvoor ontwikkeld algoritme. Het ECG-analyseprogramma vergelijkt de individuele QRS-complexen (hartslagen) met elkaar. Na een handmatige classificatie en op basis van de lengte van de intervallen tussen de QRS-complexen worden de mogelijke ritme- en/of geleidingsstoornissen bepaald. Het algoritme en de ondersteunende software worden constant geüpdatet volgens de laatste medische en technologische inzichten.

Contact

Fysiologic LEADS Online
In wetenschappelijk onderzoek zijn bepaalde vectorcardiografische variabelen als de ruimtelijke QRS-T-hoek en de ventriculaire gradiënt heel waardevol gebleken bij het maken van risico- en prognose-analyses van verschillende ziektebeelden. Deze variabelen kun je niet berekenen met standaard ECG-apparatuur. Het Fysiologic LEADS programma berekent het vectorcardiogram (VCG) op basis van een standaard 12-afleidingen-ECG en extraheert daaruit verschillende vectorcardiografische variabelen ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek. 

Instellen ECG recorder – ECG Access Online
ECG Access Online is een zeer gebruikersvriendelijk programma dat lokaal op uw computer geïnstalleerd kan worden. Met behulp van ECG Access Online wordt de ECG Recorder ingesteld voordat deze aan een patiënt meegegeven wordt. Dat kunt u zelf doen of doen wij voor u. Met behulp van ECG Access Online wordt informatie zoals naam, geboortedatum, BSN of patiënt-identificatienummer, de duur van de registratie en het aantal gewenste kanalen, vooraf juist ingesteld.