Fysiologic neemt Meddis Holter Service over

Per heden neemt Fysiologic Smart ECG Solutions Meddis Holter Service over. Met de overname zal Fysiologic een vervolg geven aan de activiteiten van Meddis. Tevens vergroot Fysiologic met de overname aanzienlijk de schaal van haar activiteiten op het gebied van ECG analyses. 

“De expertise en ervaringen worden gebundeld om zo de beste service en kwaliteit aan onze nieuwe en bestaande relaties te blijven bieden. Wij kijken vol vertrouwen en met enthousiasme uit naar de toekomst”, zegt CEO Robert den Engelsman.

Over Fysiologic
Fysiologic is een medisch technologiebedrijf gespecialiseerd in ECG-diagnostiek en zet al haar kennis en expertise in om hartritmestoornissen zo vroeg en nauwkeurig mogelijk te registreren.

 


 

Voor vragen kunt contact opnemen met Robert den Engelsman via contact@fysiologic.nl of 088 – 045 06 00. 

MEER ACTUEEL NIEUWS

nieuws

Al 45 jaar passie voor het ECG

Trots! Sinds 1977 volgen wij onze passie: we zetten onze kennis in om hartritmestoornissen zo vroeg en zo goed mogelijk te registreren en analyseren. En we geven deze passie door! Sinds 2007 zet Robert Den Engelsman (CEO) Fysiologic voort, met een team dat groeit en kennis en ervaring doorgeeft aan volgende generaties.

Lees verder >