Zoeken
Close this search box.
Zoeken
Close this search box.

Nieuwe samenwerking met ECG-Excellence: Integratie van de Cine ECG-technologie

ECG-Excellence en Fysiologic kondigen met trots hun nieuwe samenwerking aan: de CineECG-technologie van ECG-Excellence wordt geïntegreerd in de Electrocardiogram-interpretatie workflow van Fysiologic.

ECG-Excellence
ECG-Excellence is een in Nederland gevestigd medisch technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in het verbeteren van het diagnostische en prognostische potentieel van het 12-kanaal ECG. ECG Excellence-technologieën brengen elektrocardiogram interpretatie van het analoge naar het digitale tijdperk. Met behulp van geautomatiseerde hartmodellering en het toepassen van slimme algoritmen relateert ECG-Excellence de ECG-gegevens aan de hartanatomie. Hierdoor wordt het interpreteren van Electrocardiogram data beter, sneller en gemakkelijker voor artsen en patiënten. De CineECG-technologie, die de basis vormt van de samenwerking met Fysiologic, heeft haar wortels in de Nederlandse wetenschap en wordt ondersteund door klinische studies. Het ECG Excellence team deelt een passie: There’s more to see in the ECG!

Over Fysiologic
Al 45 jaar is Fysiologic gespecialiseerd in ECG-diagnostiek. Fysiologic is marktleider in Nederland en heeft de afgelopen tien jaar een flinke groei doorgemaakt. Sinds 2009 betreedt Fysiologic ook de internationale markt en werkt samen met verschillende ziekenhuizen, klinieken en praktijken. 
Fysiologic biedt haar diensten aan in 9 landen op 3 continenten en zet haar groei voort. De missie van Fysiologic is altijd hetzelfde gebleven: we zetten al onze kennis en expertise in om hartritmestoornissen zo vroeg en zo goed mogelijk op te sporen. Het ECG zit in ons DNA!Voor vragen over dez samenwerking kunt u contact opnemen met Robert Den Engelsman via contact@fysiologic.nl

MEER ACTUEEL NIEUWS

Fysiologic zoekt Supervisor/ Sr. ECG-analisten
vacature

Fysiologic zoekt ECG-analisten / ECG supervisors

Ben jij hartfunctielaborant / CCU-verpleegkundige of heb je affiniteit met ritmes en ECG? Zoek jij een flexibele baan die goed te combineren is met je huidige werk of wil je helemaal de overstap maken naar ons bedrijf dat zich 100% focust op de analyse van ECG’s? Dan is de functie van ECG-analist/ECG-supervisor iets voor jou!

Lees verder >